Auto trke Brdske trke

Košutnjak protekao bez problema

Upravo je završena brdska trka „Nagrada Rakovice 2015 – Košutnjak“ na kojoj je učešće uzelo nešto više od 40 takmičara, a sama trka prošla je bez većih problema, uz par manjih izletanja.

U klasi I – mali N najbrži je bio Jovan Lazarević, koji je trku završio sa više od 6 sekundi prednosti u odnosu na Petrović Željka koji je trku završio na drugom mestu i Radojković Alekse koji se s postignutim vremenom našao na poziciji tri. U ujedno i najbrojnijoj klasi danas je izleteo Zoran Milisavljević Kinez, dok su juče izletanja imali Petar Jovanović i Miroslav Stevanović.

Najbrži u klasi II hibrid bio je Miloš Spasojević. Popularni Trovač bio je oko sekunde brži u odnosu na Marka Pavličevića Pavliku, dok je pozicija tri pripala Predragu Lambaši.

U klasi III bilo je samo dva vozača. Mutić Dušan napravio je najbrže vreme, dok je drugoplasirani bio Lazar Miladinović. Rašević Dejan bio je najbrži u klasi IV. Za njim su se u konačnom plasmanu nakon trke našli Nenad Rajić i Mario Zahirović.

Goran Toroman bio je najbrži u klasi VII. Njegovo vreme bilo je brže od vremena koje su postigli Gajić Živko i Dukić Branko. U klasi SP najbrži je bio Mirko Milovanović, drugo vreme imao je Stojković Dragan, dok je Nemanja Milovanović bio treći.

U klasama VIII i X imali smo po jednog takmičara. Vitomir Susi Cvetić završio je trku s vremenom 6:09:276, dok je Nikola Miljković u svom Lanceru ponovo bio najbrži na stazi s vremenom 5:01:622.

Među takmičarima Fića Kupa nabrži je bio Nikola Ekmeščić, ispred Marka Pavlovića i Save Janičevića.

Kompletne rezultate pogledajte ovde.  

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video