Kompanija VR46 izbacuje MM93 proizvode

Prema navodima „Corriere della Sera“ Valentino Rossi je odlučio da okonča poslovnu saradnju sa Marcom Marquezom nakon spornog završetka MotoGP sezone. Od naredne sezone VR46 prodavnice više neće nuditi MM93 proizvode.

Kompanija smeštena nekoliko kilometara od Tavullie, rodnog mesta Valetnina Rossija, čiji je on i vlasnik, proizvodi proizvode sa natpisima 20 vozača. Njihov godišnji promet je oko 12.5 miliona evra.

Kako se navodi, Doktor je odlučio da preko svoje kompanije više ne distribuira proizvode mladog Španca, čija je popularnost u nekoj meri opala nakon događaja u Maleziji i Valensiji. Proizvode sa oznakom MM93 u 2016. godini distribuiraće neka druga kompanija.

Kažu da je osveta najbolja kada se servira hladna, a mnogi već sada optužuju Rossija zbog načina na koji je odlučio da se osveti Marquezu. Kako se još navodi, možda je ovaj korak preozbiljan, ali kako kažu – Nakon svega što se dogodilo, ne ide da Rossi promoviše Marqueza. Uostalom, to bi bilo isto kao da Marquez promoviše Yamahu na sajmu u Tokiju.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video