Ko će biti pobednik SPa?

Nakon odvožene tri kružne trke, stanjeu klasi IX – do 2000 SP postaje sve neizvesnije. Aleksandar Tošić zabeležio je dve pobede na prve dve trke, ali je došao Beranovac kada je prvi trijumf zabeležio Mirko Milovanović.

Oba vozača zadesio je i tehnički kvar. Prvo je Milovanović osetio probleme na svom Focusu tokom prvog Ušća, a onda je na Beranovcu Tošić imao problema sa menjačem. Sledi Ušće, na koje obojica stižu potpuno pripremljeni.

„Prve dve trke, dve pobede. Krenuo sam lepo, ali je onda usledio problem na Beranovcu. Imao sam najbrže vreme, međutim menjač koji me muči drugu sezonu za redom pravi probleme. Radili smo dosta na autu posle Beranovca i na Ušće dolazim potpuno spreman. Da sam pobedio u Kraljevu, dodatno bih psihički ojačao, a ovako je konkurencija na dobitku. No nema veze, stanje u šampionatu postaje neizvesno, tako da će barem publici biti zanimljivo. Verujem da ćemo gledaocima pružiti zanimljivu borbu. “ kaže Aleksandar Tošić.

Naslovna Ušće (1 of 1)

Mirko Milovanović je rekao – „Ovo je pre svega tehnički sport, koji zahteva puno odricanja i inovacija kako bi uspeli da održimo korak sa konkurencijom! Nažalost u takvim stvarima često dođe do greške ili grešaka u mom slučaju. Drago mi je da su me kvarovi zaobišli predhodnog vikenda i nadam se da sam prekinuo tu seriju koja je bila već pomalo i dosadna. Čak i meni. Uz veliku pomoć i podršku koju sam imao od svojih drugara i moje desne ruke Borka Pantelića uspeli smo da sve inovacije pretvotimo u rezultat i da ove godine imamo priliku da se borimo za šampionsku titulu što je i primat u ovom sportu.“

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video