Kent učinio Moto3 trku nezanimljivom

Danas smo u Nemačkoj gledali sve, osim uobičajene Moto3 trke. Danny Kent učinio je i ovu trku nezanimljivom, prošavši kroz cilj s prednošću od 7,5 sekundi.

Kent je prošao kroz cilj pre svog klupskog kolege Efrena Vazqueza koji je, poput Kenta, bio usamljen na drugoj poziciji, dve sekunde ispred grupe koja se borila treću poziciju.

Zanimljiv poslednji krug učinila je italijanska trojka – Bastianini, Fenati i Antonelli. Njih trojica su se do poslednje krivine borili za pehar, a kao pobednik izašao je Enea Bastianini, koji je liniju cilja nagazio 0,026 sekundi pre Fenatia i 0,061 sekundu pre Antonellia.

Navarro je trku završio na šestoj poziciji, ispred Bindera, Masboua, Locatellia i Aja, koji su trku završili u prvih deset.

U trci smo gledali i incident koji se dogodio između dve dame. Naime, Maria Herera i Ana Carasco imale su međusobni kontakt, usled čega su obe izletele sa staze. Srećom, obe vozačice su prošle bez povreda.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video