Kent: „To je staza na kojoj zaista uživam da vozim“

Danny Kent mladi vozač Leopard Racing-a dolazi u Holandiju sa 51. poenom prednosti u generalnom plasmanu nakon njegove četvrte pobede ove sezone u Barseloni. Pri tome Hondin vozač je još jednom naglasio koliko je dominantan ove sezone i stazu u Assenu računa kao jednu od svojih omiljenih, jer je tu 2012. godine osvoji svoj prvi grand prix podijum ikada.

Danny Kent: „Zaista se radujem Assenu koji je jedna od mojih omiljenih staza, a takođe i staza na kojoj sam osvojio svoj prvi grand prix podijum ikada. To je staza na kojoj zaista uživam da vozim i prilično sam siguran da će meni i mojoj Hondi odgovarati. Vremenska prognoza ne izgleda dobro ali u svakom slučaju sam spreman za bilo kakve uslove.“

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video