Kent potvrđuje dominaciju

Danny Kent je još jednom potvrdio u kakvoj je formi, postavivši najbolje vreme na prva dva slobodna treninga vožena u četvrtak.

Vozač Leopard Racinga je na drugom treningu uspeo da obori vreme s kojim je Jack Miller postigao pol poziciju, vozivši vreme 1’41.860 po krugu. Ovo impresivno vreme bilo je 0.277s brže od onog koje je vozio Romano Fenati.

I sam Kent je rekao da je imao dobar dan, ali da nije bilo očekivano da će već prvog dana pasti rekord. On je rekao da su vozili 10 krugova na mekim gumama i da su se na njih fokusirali.

Italijan Romano Fenati je na oba treninga bio drugoplasirani, ali krugove koje je vozio nisu mogli da pariraju Kentovim. Fenati koji se konačno vratio u formu, nakon katastrofalnog početka sezone, kaže da je imao dobar dan i da se nada dobrim rezultatima.

 

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video