Kent: „Mnogo volim ovu stazu“

Danny Kent vozač Leopard Racing-a veliki je ljubitelj staze u Jerezu i pokušaće u Španiji da uveća svoje vođstvo u šampionatu.

Kent je osvojio predhodne dve trke u Austinu i Argentini i trenutno vodi u šampionatu sa 17. bodova prednosti ispred svog timskog kolege Efrena Vazqueza.

Danny Kent: „Posle dve zahtevne prekookeanse trke gde sam bio dobar, sada se zaista radujem dolasku u Jerez, jer tu stazu mnogo volim. Predsezonski testovi prošli su prilično dobro za nas tako da su naši planovi za predstojeći vikend jednostavni, moramo nastaviti naporno da radimo na svakom slobodnom treningu kao i u kvalifikacijama kako bi bili sto posto spremni pred trku. Radujem se još jednom uzbudljivom vikendu za nas jer je Jerez uvek nešto posebno.“

 

 

Foto: procycles.com.au

 

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video