Kent kreće sa prve pozicije

Možda je u petak delovalo kao da će Danny Kent biti u problemima na kvalifikacijama, dokazao nam je da to nije slučaj. Vozač Leopard Racing tima vozio je vreme 1:40,703.

Kentovo vreme bilo je samo 0,088 sekundi sporije od Oliveire, a najveće iznenađenje ovog vikenda svakako je Zulfahmi Khairuddin koji će sutra startovati sa treće startne pozicije, pošto je njegovo vreme bilo 0,108 sekundi sporije od Kenta.

Drugi startni red pripao je Bastianiniu, Quartararu i Bredu Binderu koji su vozili vremena između 0,172 i 0,389 sekundi sporija od vodećeg. Juče vodeći Efren Vazquez bio je samo 0,001 sekundu sporiji od Bindera i sutra kreće kao vodeći, ali u trećem redu. Uz njega će se naći Antonelli i Navarro.

Martin će krenuti sutra sa desete pozicije, dok Fenati nije mogao bolje od 11. pozicije. S njima će se u redu naći i Masbou. Peti red pripada Haniki, Onu i Danilu.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video