Auto trke Nascar

Kensethu pobeda u Poconu

Matt Kenseth je bio vodeći u samo 2 kruga, ali to je bilo dovoljno da odnese pobedu. Reći da je njegova pobeda iznenađujuća, potcenjuje ono što je uradio. Matt nije pobedio na ovoj stazi u poslednje 31 trke.

Kenseth je bio na pravom mestu, pratio vodeću dvojicu, Logana i Buscha koji su u poslednjim krugovima ostali bez goriva. Ovu šansu, Matt je iskoristio.

“ Znao sam da ne mogu da preteknem vodeće, ali želeo sam da im budem što bliže, u slučaju da mi se za to ukaže prilika. Ništa nije kao pobeda. U 2013. godini smo imali puno pobeda i mogu reći da smo bili pomalo razmaženi. Prošle godine nije bilo tako sjajno, ali smo ove godine došli do 2 pobede i veoma sam zadovoljan. “ , rekao je Kenseth.

Drugo mesto zauzeo je Brad Keselowski, treće Jeff Gordon, četvrto Dale Earnhardt Jr, peto Greg Biffle, a ostala mesta – Jimmie Johnson, AJ Allmendinger, Clint Bowyer, Tony Stewart i Carl Edwards. Logano i Busch su zauzeli 20. i 21. mesto.

Milica Cvetić

Milica se odnedavno priključila sajtu, ide u srednju školu i pored brojnih obaveza ima vremena da isprati domaći šampionat, Formulu 1 i Moto GP.

Video