Auto trke

Ken Block – Nove boje za novu Gymkhanu

 

Za 2016. Ken Block s ponosom objavljuje potpuno novo, višegodišnje partnerstvo sa Toyo Tyres. Debi ovog sportiste i Hoonigan Racing Division-a, biće viđen samo nedelju dana nakon izbacivanja poslednjeg dela Blockove 350+ milionski viđene Gymkhana video franšize – Gymkhana OSAM će biti izbačen na Ford Performance YouTube kanalu, 29. februara u 21h.

“Oduševljen sam što mi se Toyo Tyres pridružuje u spaljivanju što je više moguće guma ,” rekao nam je Block. “Uzbuđen sam zbog ovog partnerstva, jer imam osećaj da svako iz Toyo Tyres-a razume moju misiju da budem kompetitivan na stazi, a u isto vreme da mogu te sjajne trkačke automobile izvedem van staze i sjajno se zabavim — što za mene znači paljenje guma u Gymkhani.”

Da bi potpomogao u predstavljanju nove saradnje automobilskom svetu, kao i debi Blockove Ford Fiesta ST RX43 Gymkhane OSAM, Toyo Tyres i Hoonigan su se udružili da bi predstavili izbacivanje Blockovog videa. Za Gymkhanu OSAM, Block i njegov tim su kreirali jedinstven, sa usmerenom refleksijom, video koji menja izgled, u zavisnosti od ugla gledanja, kao i u zavisnosti od svetla koji ga pogađa. Video će pružiti priliku fanovima da po prvi put bace pogled na Blockovu Fiestu u Gymkhani OSAM i kako izgledaju promene na svetlu, ali takođe i Blockov auto koji je opremljen Toyo gumama.

“Gymkhana OSAM je definitivno jedan od mojih omiljenih projekata na kojima smo radili do sad,” rekao nam je Block. “Deo toga su trenuci u kojima sam uživao vozeći Toyo Proxes R1R, koje su pravile sjajan dim dok smo ih spaljivali u driftu. Predvidivo su se ponašale i dozvolile su mi da izvodim manevre sa potpunim samopouzdanjem. Radujem se što ću u budućnosti koristiti Toyo Tyres produkte, koji će Gymkhana učiniti još više posebnim, a Proxes R1R se pokazao sjajno u ovom projektu.”

Ken Blockov Gymkhana OSAM izlazi 29. februara–obavezno se nakačite i gledajte kako Block kida Toyo gume. U međuvremenu, pogledajte Ken Blockov Gymkhana OSAM ekskluzivni video.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video