Kastro drugi u Hungaroringu

Na prvoj trci CEZ šampionata u Mađarskoj, na stazi Hungaroring, učešće su uzela tri predstavnika iz Srbije. Značajno je pomenuti da su sva tri mesta na pobedničkom postolju pripala predstavnicima naše zemlje.

Pored vozača EKO Racing Teama, Milovana Vesnića i Rudija Peševića, koji su zauzeli pozicije jedan i tri, drugo mesto u trci zauzeo je Zoran Kastratović, popularni Kastro u svom automobilu Renault Clio.

Kastro je krenuo sa druge startne pozicije i tokom cele trke bio je Mikici za petama, međutim nije uspeo da ga pretekne, dok se iza njihovih leđa vodila velika bitka za četvrto mesto između Peševića.

Portalu MojSvetBrzine iz Mađarske se javio Pavle Komnenović koji je kratko izjavio – „Prvi je Vesnić, odmah iza njega na nekih 50-tak metara kroz cilj je prošao Kastratović, treći je bio Pešović. Na podijumu se vijorila samo jedna zastava i intonirala samo jedna himna, jer su sva trojica vozača iz Srbije, sutra se vozi druga trka“

Sutra od osam časova voze se kvalifikacije za drugu trku, čiji start je zakazan za podne.

foto: Đorđe Đenić, Moj Svet Brzine

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video