Karting trka „Nagrada Autokomerca 2015“

Auto moto kart sport klub „Autokomerc Racing Team“ vraća se na velika vrata u ulozi organizatora karting trka za Šampionat Srbije. Na dobro poznatom kartodromu svog karting centra u Surčinu pored auto puta Beograd – Zagreb u nedelju 12. jula organizuju svoju prvu od najavljene dve karting trke za Šampionat Srbije pod okriljem Sportskog auto karting saveza Srbije.

Mlada ekipa organizatora na čelu sa predsednikom kluba Milošem Đurđevićem užurbano radi na pripremi trke sa željom da sve protekne u sportskom duhu i na najvišem nivou. U prilog tome govori i podatak da se očekuje oko 60 takmičara podeljenih u 7 klasa koji će voziti po dve trke.

Karting trka pod službenim nazivom „Nagrada Autokomerca 2015“ počinje već u 9:30h vožnjom nezvaničnih treninga, zvanično merenja vremena i borbe za startne pozicije počinju u 10:45h dok je start prve trke u svim klasama zakazan za 13 časova, osnosno druge trke svih klasa u 15 časova.

komerc1

Svi učesnici mogu na sajtu Sportskog auto karting saveza Srbije da pronađu Pravilnik i Prijavu za ovo takmičenje kako bi na što bolji način bili pripremljeni za trku, dok publika može da uživa u praćenju borbi iz bašte čuvenog Autokomercovog kafića.

Portal TRKE.rs će kao i uvek biti na licu mesta i izvestiti svoje čitaoce o dešavanjima na stazi.

Predrag Grujić

Peđa se timu priključio neposredno po osnivanju. Razvoj sajta podstiče kroz vesti i fotografisanje domaćeg auto i karting šampionata, jer kao nekadašnji vozač malog N-a ima najsvežije informacije.

Video