Karting trka na Autokomercu

U nedelju 14.06.2015 godine, na karting stazi Autokomerc u Beogradu, sa početkom u 13 časova održaće se drugi po redu takmičarski vikend otvorenog prvenstva Karting Saveza (SSKS) u zajedničkoj organizaciji sa Autokomerc racing timom.

U pravilnikom predviđenih sedam klasa očekuje se veliki broj vozača, a učešće su potvrdili klubovi iz Republike Srbije i inostranstva (Crna Gora, Hrvatska, B i H, Republika Srpska, Slovenija…)

Podršku prvenstvu i manifestaciji dali su Europetrol, Autokomerc, Shell oil, Brisk, Metalka Majur, AutoMika, AMS osiguranje i za najuspešnije takmičare i klubove predviđeni su prigodni pokloni. Takođe je planirano da u pauzi između dve trke, rekreativci i ljubitelji, deca i juniori probaju besplatno vožnju kartinga nakon kratke obuke.

 

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video