Uncategorized

Karburator Kafe – Novo mesto za gledanje trka u Beogradu

Šest kilometara od Terazija, vrlo blizu vodi i izolovano od grada? Na to bismo mogli dodati još i – parking za veliki broj motora i automobila, terasa od 150 kvadrata i prijatna atmosfera. U slučaju loših vremenskih uslova, u ponudi je i veliki zatvoreni prostor u kome možete odigrati partiju pikada, opičiti stoni fudbal, ali i popiti piće.

Na terasi, pored velike količine trkačkih detalja, nalaze se i televizori na kojima će se vrteti samo auto-moto sportovi, jer to je ono što volimo.

Služiće se samo kvalitetna kafa, prirodni sokovi, hladno pivo i odlična kratka pića. Tokom nedelje možete pojesti po neki sendvič kod nas, dok će se vikendom spremati ozbiljnija klopa.

Ono što je najbitnije, na ovoj lokaciji će se stvoriti mesto za kolektivno gledanje MotoGP, F1 i WSBK trka uživo, uz odlično ozvučenje, skoro pa kao da smo na samoj stazi. Najavljuje se i praćenje svih drugih trka koje će se prenositi uživo.

Sviđa vam se ideja? Posle kompletnog dnevnog doživljaja, možemo ostati na svirci koja petkom i subotom prži kreće u kasnim popodnevnim časovima i traje sve do duboko u noć

Sve ovo se već uveliko sprema i 29. aprila otvara vrata svim ljubiteljima trka koji žele da u miru, uz super ekipu, pogledaju trke.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video