Kako je to nekada bilo – Ušće 2005

Danas, u godini kada je Ušće vraćeno u kalendar kružnih auto trka, vraćamo se u ne tako daleku prošlost, tačnije 2005. godinu. U klasi 1 mali N, startovalo je 22 vozača, a pobeud je odneo Vuk Radenković, ispred Aleksandra Pantelića i Miloša Brkića. U klasi Hibrid startovao je isti broj takmičara, trku je poveo Dušan Borković koji je doživeo kvar na automobilu. Pobedu je odneo Bojan Dobrosavljević, drugi je bio Nastasijević, dok je pehar za treću poziciju otišao u Vršac, kod Predraga Došena.

U klasi do 1400 kubika pobedu odnosi Dejo Bulatović, drugi je bio Branko Ćopić, a na trećoj poziciji je završio Žarko Terzić. U četvrtoj trci dana pobedu je odneo Danko Bakrač, ispred Đurić Radomira i Vojislava Lekića. Peta trka dana vožena je u klasi do 1600 kubika u kojoj je pobedu odneo Kastratović, ispred Zlatka Dubrete i Savić Igora.

Poslednja je bila trka ST automobila, u kojoj je pobedu odneo Goran Asanović, ispred Mikice Vesnića i Pavla Komnenovića. Zoran Timotić je bio četvrti, a Mika Đelmaš peti. Uživajte.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video