Jules i dalje kritično, ali stabilno

Marussia i porodica Bianchi danas su izdali novo saopštenje u kojem su javnost informirali kako je stanje Julesa Bianchija i dalje nepromenjeno, što znači da je kritično, ali stabilno.

– U nedjelju će biti četiri nedelje od Julesove nesreće. I dalje je u  bolničkom centru Mie u Yokkaichiju. Doktori njegovo stanje klasifikuju kao kritično, ali stabilno – stoji u novom saopštenju.

– Premda nema novih informacija koje vam možemo dati, svesni smo kako velik broj ljudi iz celog sveta podržava Julesa u njegovom oporavku. Mnogobrojnim navijačima koji nas i dalje obasipaju porukama podrške moramo dati informacije, bez obzira koliko kratke bile. To im dugujemo – stoji u saopštenju.

Marussia i porodica Bianchi su dodali kako će javnost i dalje pravovremeno obaveštavati o stanju unesrećenog Julesa.

Marussia je od Bianchijeve nesreće završila u stečaju. Neće nastupiti na trci u Americi, a najvjerojatnije ni u Brazilu. Stečajni upravnici se nadaju kako će do Abu Dhabija pronaći novog kupca za tim

 

Izvor: formulino.hr.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video