Jovanoviću pobeda na Mišeluku

Petar Jovanović „Mali Zeka“ osvojio je pobedu na trci Velika Nagrada Novog Sada voženoj na Mišeluku, u klasi Mali N. Radojković koji je s Jovanovićem vodio konstantnu borbu završio je kao drugoplasirani, ispred Kotorčevića koji je nakon inicidenta izgubio pozicije.

15:35 Prvi kroz cilj prolazi Jovanović, ispred Radojkovića i Kotorčevića, Ristić četvrti. Fantastična trka.

15:33 Ulazimo u poslednji krug. Aleksa ne odustaje. Kotorčević je dalek. Borba je u branik bukvalno. Jovanović se ne predaje lako.

15:29 Dok se Jovanović i Radojković bore, Koorčević im prilazi. Još tri kruga do kraja.

15:28 Jovanović uzvratio napad i na čelu je. Na braniku su.

15:26 Radojković obilazi Jovanovića, Kotorčević treći. Još 5 krugova.

15:23 Borba se nastavlja. Još šest krugova do kraja. Šesto Marić, sedmi Kinez, osmi Gajić. Knežević, Stevanović, Popović, Paunović

15:22 Radojković izbio na drugo mesto, Kotorčević na četvrto. Konstante promene među vodećima. Vulović je sada peti. Marinković pogrešio.

15:19 Još devet krugova, Jovanović prvi, Ristić drugi, Radojković treći, Marinković pa Kotorčević na petoj poziciji uz vidljivo oštećenje na vozilu.

15:18 Kotorčević izbija na prvo mesto. Ozbiljna borba.

15:18 Grujić izlazi sa staze

15:16 Kotorčević pritiska Jovanovića koji je i dalje u vođstvu. Lepa borba. Radojković je iza Ristića, ali su im veoma blizu.

15:13 Još 12 krugova do kraja, Jovanović i dalje vodi, iza njega su Kotorčević i Ristić koji su mu prišli, Radojković, Marinković je obišao Milisavljevića. Vulović je iza njih.

15:11 Jovanović, Ristić, Kotorčević, Radojković, Milisavljević, Marinković

15:07 Prošao je prvi krug. Poredak – Jovanović, Vulović, Milisavljević

15:05 Startovala je poslednja trka dana u klasi 1 – Mali N

14:56 Mali N polako pristiže u predstart

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video