Jovanović spreman za Ušće

Tokom protekle trke na Ušću gledali smo izvanrednu borbu između Branislava Cvetića i Petra Jovanovića u klasi mali N. Borba se vodila od prvog do poslednjeg kruga, tako da je od strane mnogih gledalaca proglašena i najzanimljivojom.

Nakon pobede u Novom Sadu na Mišeluku i pobede na beogradskom Ušću, Jovanović je imao nešto slabiju trku na kraljevačkom Beranovcu, ali mu je to samo dodatno dalo samopouzdanje za trku koja je pred nama. Jovanović će takođe u novu trku ući i s novim bojama, ali i velikim logotipom MR Mašinske obrade na svojoj haubi.

„Spreman sam za Ušće. Ovo je staza koju mnogo volim i na kojoj sam vozio neke od mojih omiljenih trka. Takođe, ovo je „domaći teren“ za mene, tako da obećavam da ću, koliko to bude bilo u mojoj moći, pružiti odličnu trku gledaocima.“ kaže Jovanović.

Podsećamo da se treninzi za kružnu trku voze danas od 11 časova, dok je start prve trke zakazan za nedelju u 12h. Dođite da uživamo u bravurama naših najbržih vozača i ne zaboravite – „Decu za ruku i pravo na trku!“

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video