Jovanović: Ovo je moja konačna odluka

Informacija da se Branislav Jovanović na kraju sezone povlači iz takmičenja, izazvala je mnogo komentara. Uglavnom, svi se slažu da je prava šteta što se broj takmičara rasipa. Miroslav Mika Stanojević rešio je da se oglasi po pitanju kolege, koji se zahvalio na podršci i navodi da je ovo definitivna odluka.

„Hvala kolegama na podršci, ali ovo je definitivno moja odluka. Ne mogu više da pružam drugim takmičarima prilike da me pobede, jer ih je bilo dosta za ovih deset godina. Što se tiče Ponikva i razlike na kraju trke, ona je sredinom trke iznosila i pet sekundi, ali sam u poslednjem krugu popustio tempo jer sam odlučio da očiglednu pobedu proslavim sa malobrojnom publikom.“ kaže Jovanović, koji dodaje i da je njegov motor u potpunosti spreman, ali prema pravilniku, te da se tokom karijere nikada nije služio nedozvoljenim sredstvima.

Na kraju Jovanović se još jednom zahvalio kolegama i prijateljima na podršci, a mi se nadamo da u klasi Formula 1000 neće izostati dobrih borbi ni tokom narednih sezona.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video