Formula 1

Johnnie Walker postao zvanični viski Formule 1

Johnie Walker je postao zvanični viski Formule 1
Johnie Walker je postao zvanični viski Formule 1

Johnie Walker, vodeći svetski proivođač viskija, danas je objavio vest o partnerstvu sa Formulom 1 koje će još bolje globalno pozicionirati ovaj brend i značajno podići svest o opasnosti vožnje pod dejstvom alkohola.

Gospodin Blazquez kaže da je Johnie Walker, kao pionir u svetu viskija bio savršen partner za najnapredniji svetski auto sport.

Ovo partnerstvo nastavlja istorijske veze porodice Walker sa svetom motorsporta koje je počelo 1950tih. 2005. godine Johnie Walker je izgradio partnerstvo sa McLaren Mercedesom. Upravo to partnerstvo je za poslednjih 9 godina dodatno osnažilo ovaj brend i uspešno pojačalo svest vozača o vožnji pod dejstvom alkohola.

Od izuzene važnosti je da poruke o opasnosti vožnje pod dejstvom alkohola dođu do svih ljubitelja Formule 1.

„Verujemo da možemo da postignemo mnogo zajedno. Naše kampanje su do sada urodile plodom i već su dale pozitivne rezultate u ponašanju vozača. Više od milion ljudi širom sveta nas je podržalo do sada u kampanji ‘Nikad nemoj da piješ i voziš’. Naš cilj je da u narednih 5 godina ovim programom sakupimo još 5 miliona obećanja“.

Marko Srdić

Marko je jedan od osnivača i u timu je web developer. Za sve izmene na sajtu zadužen je on. Kada nađe slobodnog vremena piše o Formuli 1 i kružnim auto trkama.

Video