Moto trke

Jessopp se vraća u BSB na BMW-u

Martin Jessopp vraća se u MCE British Superbike šampionat u 2015. na RidersMotorcycles.com BMW-u. Jessopp, koji je imao razočaravajuću sezonu u 2014. nakon povrede na Isle of Man TT, pokušaće da se vrati u top deset u seriji i cilj mu je da povrati svoju formu.

Pad na TT-u onemogućio mu je da se takmiči na brojnim trkama u sred sezone i bio je van konkurencije veći deo godine. Međutim uspeo je da završi sezonu dobrim nastupom na Assenu krajem godine.

Jessopp: „Ne mogu da dočekam da počnemo, ovo je naša treća godina sa BMW-om i svi znaju da je to dokazan paket u šampionatu. Prošle godine povredio sam se na TT-u što je značilo da propuštam par trka zbog oporavka.“

„Mislim da kada krenemo da testiramo možemo nastaviti na razvoju na kojem smo radili prošle dve sezone. Imamo neka poboljšanja koja nam omogućuju da idemo napred. Radili smo ovo i ranije i ne vidim razlog zašto ne bi mogli to da ponovimo. Neće biti lako, ali mi ćemo se jako truditi da se to ostvari.“

 

Foto: martinjessopp.com

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video