Auto trke Formula E

Jarno Trulli o budućnosti u Formuli E

Nekadašnji vozač Formule 1, Jarno Trulli koji se nakon trogodišnje pauze vratio na stazu, i to u novoosnovanom Formula E šampionatu, nije siguran da će i u narednoj sezoni nastaviti da se trka.

Italijan u Formula E šampionatu nastupa za svoj tim i trenutno se nalazi na šestanestoj poziciji u šampionatu. On je za Autosport rekao da je u prvoj sezoni bilo veoma bitno da se nađe u kokpitu jednog od svojih Spark-Renault SRT—01Es bolida, ali da je u budućnosti fokus da uspehu tima.

„Od vitalnog je značaja bilo da se nađem na mestu jednog od vozača u svom novoosnovanom timu. U ovom tretnutku imam jasan plan za razvoj tima, ali još uvek nisam siguran da li ću ostati za volanom. Ovu sezonu ću svakako odvesti do kraja, pa ćemo onda videti šta dalje.“ – rekao je Italijan za Autosport.

foto: Autosport.com

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video