Moto trke MotoGP

IDEMITSU Honda Team Asia za sezonu 2015

IDEMITSU Honda Team Asia sa zadovoljstvom je predstavila svoju postavu za Moto2 klasu za sezonu 2015 sa dva vozača Azlan Shah i Takaaki Nakagami.

Honda Team Asia osnovan je 2013. u cilju jačanja trka u Aziji i da pruži priliku mladim vozačima da se takmiče na nivou Svetskog šampionata zajedno sa Hondom.

Tadayuki Okada, direktor IDEMITSU Honda Team Asia: “Ovo je druga godina od kako smo osnovali tim. Takmičimo se u Moto2 klasi sa dva Azijska vozača, Shah i Nakagami, koristimo najkonkurentniju opremu, koju koriste vrhunski timovi u sezoni 2014”.

“Nažalost sezona 2014 bila je teška godina za tim uprkos dobrom startu tokom zimskih testiranja i prvog podijuma ikada u Kataru, koji je nažalost diskvalifikovan. Od tada smo imali poteškoća da održimo dobar tempo i videli smo da šampionat nije lak. Iskreno cenim saradnju naših glavnih sponzota, IDEMITSU Kosan Co.,Ltd. i svih tehničkih sponzora. Dajemo sve od sebe da napravimo jak tim, i u 2015 fokusiraćemo se na sticanje naslova prvaka”.

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video