Iannone: „Sutra će biti važno da dobro startujem“

Andrea Iannone postavio je treće najbrže vreme i sutrašnju trku započeće sa prvog startnog reda. Vreme od 1’38.467 postavio je na svom drugom izlasku sa srednje tvrdom zadnjom gumom.

Andrea Iannone: „Zadovoljan sam jer je prvi startni red bio jedan od naših ciljeva i uspeli smo da ga ostvarimo, ali zajedno sa svojim timom i dalje pokušavamo da pronađemo rešenje kako bi izvukli maksimum iz mekog pneumatika. U svakom slučaju obavili smo dobar posao, a moj tim mi je mnogo pomogao ovog vikenda. Uspeo sam da napredujem i dobijem najbolji ‘set-up’ za moj GP15 u svakoj sesiji, a to je od vitalnog značaja. Sutra će sigurno biti važno da dobro startujem i moram pokušati da ne preopteretim previše zadnju gumu, naročito zbog toga što nemamo ekstra tvrdu komponentu i nadam se da ću se boriti sa vodećima tokom trke.“

 

Foto: ducati.com

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video