Iannone: „Ovo je dobar trenutak za mene“

Andrea Iannone oseća da je u životnoj formi, uprkos povredi ramena, pred Veliku nagradu Katalonije. Iannone će se potruditi da nastavi sa dobrim rezultatima kao na Velikoj nagradi Italije i na stazi gde je on ranije osvajao pobede u Moto2 i Moto3 klasama.

Andrea Iannone: „Ovo je dobar trenutak za mene i veoma sam srećan što se vraćam na stazu i što vozim narednu trku. Barselona je odlična staza i ja sam ovde u prošlosti osvajao trke, jednom u Moto2 i jednom u 125cc. Ove nedelje uspeo sam treniram malo bolje i moje rame je malo bolje, i dalje nije 100%, ali je u redu. Uprkos mojim fizičkim poteškoćama vikend u Mugellu bio je fantastičan, tako da ćemo pokušati i dati sve od sebe i u Montmelu.“

 

 

Foto: ducati.com

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video