Iannone: „Konačno stižemo u Mugello“

Andrea Iannone kaže da je oduševljen što se konačno vraća u Mugello, stazu na kojoj je prošle godine osvojio pol poziciju i drugo mesto u trci i time ostvario svoj najbolji vikend u karijeri.

I pored toga što je juče izgubio svoje mesto u fabričkom timu Ducatija, Italijan je još uvek optimističan pred predstojeći vikend.

„Konačno stižemo u Mugello i siguran sam da možemo biti konkurentni na našoj domaćoj stazi. Prošlogodišnja trka je bila jedan od najboljih trenutaka u mojoj karijeri, osvojio sam pol poziciju i drugo mesto u trci, i zaista se nadam da mogu da postignem dobar rezultat ove godine. Sa performansama i potencijalom koji smo do sada pokazali, ubeđen sam da ako nastavimo da dobro radimo, da ćemo uskoro postići dobre rezultate.“

Foto: ducati.com

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video