Iannone čvrsto nogama na zemlji

Andrea Iannone kaže da noge čvrsto drži na zemlji nakon osvajanja trećeg mesta u Kataru, ujedno i prvog podijuma od kako je u Ducatiju.

Andrea Iannone većim delom trke bio je u borbi za pobedu, ali su njegovi sunarodnici Dovizioso i Rossi uspeli da mu pobegnu pred sam kraj trke, dok je on uspešno nadmudrio Jorge Lorenza.

Andrea Iannone je na pitanje šta očekuje od naredne trke u Teksasu rekao da veruje da će se plasirati u prvih pet i da ne želi da razmišlja o podijumu, jer je to u MotoGP klasi veoma teško.

On je dodao da je GP15 zaista brz, ali je podsetio da je u pitanju novi projekat koji se do sada nikada nije našao na stazi u Austinu, te da će prvi treninzi pokazati šta tačno mogu.

Iannone kaže kako mu je bilo teško kada je prešao iz Moto2, gde se gotovo na svakoj trci borio za prvih pet, u MotoGP gde nije bio konkurentan. Nakon dve sezone u Pramac Ducati ekipi Italijan je konačno konkurentan.

Povodom svega samo je izjavio kako je ceo vikend za nama pun emocija. Prvi put na podijum i to sa Ducatijem.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video