Hondine nove boje za povratak u BSB

Honda Racing otkrila je izgled motocikala sa kojima se vraća u MCE British Superbike šampionat a njima će u sezoni 2015 upravljati Dan Linfoot, Jason O’Halloran i Jenny Tinmouth.

Kako bi proslavili svoj povratak, Honda Racing predstavila je novu upečatljivu šaru inspirisanu korporativnim bojama – crvenom, crnom i belom – iako na njoj nema imena nikakvog značajnijeg sponzora, za razliku od predhodne godine kada su se tu nalazili HM Plant i Samsung.

Predstavljanje je obavljeno tokom privatnog testa u Španiji na Monteblanco stazi, a menadžer Honda Racing tima Havier Beltran rekao je da je zadovoljan kako protiču predsezonske prirpeme.

„Sjajno je što konačno možemo da otkrijemo novu šaru posle dužeg držanja u tajnosti. Dizajn se pokazao sjajno i stvarno se ističe na gridu. Vozači su zadovoljni kako je njihov logotip integrisan u dizajn i mi sa uzbuđenjem čekamo da ih vidimo u akciji na prvoj rundi šampionata.“

„Iz te perspektive mi smo veoma zadovoljni sa time kako je proteklo poslednjih nekoliko dana. Dan i Jason su zaista napredovali od testa koji smo imali u januaru i bilo je divno videti Jenny na motociklu, kako se hvata u koštac sa njim, i ostvaruje impresivna vremena.“

001 004 006 007

 

 

Foto: britishsuperbike.com

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video