Hernandez: „Borba sa vodećom grupom je sjajan osećaj“

Yonny Hernandez vozač Pramac Racing-a ostvario je svoj prvi finiš ikada među prvih deset vozača na Commercial Bank Velikoj nagradi Katara.

Kolumbijac je trku startovao sa 5. pozicije, nakon neverovatne kvalifikacione sesije, borio se sa vodećima tokom prvih pet krugova, i na kraju završio na impresivnom 10. mestu na GP14.2.

Yonny Hernandez: „Veoma sam zadovoljan sa ovim što smo uradili ove nedelje. Želim da se zahvalim Giacomo Guidottiu i celom timu, ovo je uspeh svih nas. Na pravom smo putu da nastavimo sa borbom za prvih deset. Moram da napomenem da je borba u vodećoj grupi u prvih nekoliko krugova sjajan osećaj i podsticaj da nastavite sa napornim radom. Nivo MotoGP-a je veoma visok, ali držimo korak sa njim. Moj tim mi je obezbedio da budem u pravoj formi za borbe za prve pozicije. Fizički se osećam bolje, povreda ramena je ostala samo u sećanju. Siguran sam da možemo biti mnogo bolji.“

 

 

Foto: motorsport.com

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video