Hamilton najbrži na oba treninga

Na prvom treningu rano jutros prva dva mesta su očekivano zauzeli Luis Hamilton i Nico Rosberg. Pred sam početak treninga došlo je do izmene u posadi Lotusa, umesto Grosjeana šansu da vozi dobio je Jolyon Palmer.

Odmah iza Mercedesa našao se dvojac Ferrarija koji je jutros dosta dobro izgledao na stazi. Čini se da bi na trci mogli da iznenade uprkos predviđanjima da će Mercedes lako do pobede. Međutim, ipak su ovo treninzi i treba sačekati kvalifikacije kako bi videli ko ima kakve karte.

Vremena sa prvog treninga možete pogledati na linku.

Na drugom treningu Hamilton je ponovo imao najbrži krug. Ferrari je delovao još bolje na stazi. Jedno vreme Kimi je bio najbrži sa vremenom 1:37:662. Ubrzo mu je Luis Hamilton skinuo vreme i skočio na prvo mesto.

Nije bilo nekih bitnijih dešavanja na stazi osim jednog incidenta Felipea Masse zbog kog je morao da prekine trening. Felipe nije uspeo da iskontroliše bolid pri kočenju na kraju zadnjeg pravca i imao je kontakt sa zidom. Nos je bio oštećen i to je bio kraj treninga za Massu.

Komplenta vremena sa drugog treninga možete pogledati na linku.

Marko Srdić

Marko je jedan od osnivača i u timu je web developer. Za sve izmene na sajtu zadužen je on. Kada nađe slobodnog vremena piše o Formuli 1 i kružnim auto trkama.

Video