Hakkinen: Maldonado nije ništa naučio iz svojih grešaka

Povodom serije incidenata čiji je aktet bio Pastor Maldonado, oglasio se i nekadašnji vozač McLaren Mercedesa i Schumaherov najveći rival Mika Hakkinen koji je izjavio da Venecuelanac ništa nije naučio iz svojih grešaka.

Posle serije incidenata, Pastor Maldonado je čak inspirisao javnost da u njegovu čast otvore sajt hasmaldonadocrashedtoday.com koji broji vreme od njegovog poslednjeg udesa, a to je već bilo na poslednjoj trci u Brazilu. No sajt ne radi baš najbolje pa prikazuje da je poslednji udes bio u Monci.

Dvostruki šampion sveta Mika Hakkinen izjavio je da vozač Lotusa zaslužuje mnogo više od trkačkih kazni.

„Ako vozač ne nauči nešto iz svojih grešaka, onda njemu trebaju veće sankcije. Izgleda da Maldonado nije naučio ništa, jer kada se ostali vozači trkaju protiv njega niko ne zna kako će se to završiti. Njegova agesivnost je podjednaka u svakom trenutku. On uvek vozi kao da se bori za titulu u poslednjem krugu. Trebao bi da uzme u obzir i ostale takmičare.“ rekao je Hakkinen.

F1 Serbia

F1 Serbia je portal koji se bavi vestima iz auto-moto sporta, pre svega iz Formule 1. Na našem portalu možete naći puno informacija o vozaćima, timovima, stazama kao i da se družite sa našim članovima na forumu.

Video