Hajde da zajedno gledamo MotoGP

Ljubitelja MotoGP šampionata sve je više u Srbiji, tako da je došlo vreme i da se upoznamo. Pozivamo vas da nam se pridružite u nedelju 14.06. u Maxmoment moto šopu.

Maxmoment, koji se nalazi u Karađorđevoj ulici broj 57, u nedelju će od 13:30 otvoriti vrata svim MotoGP fanovima koji žele da u društvu prate trku. Lokal će za ovu namenu, kao i prošle godine, biti opremljen video bimom i profesionalnim ozvučenjem.

Za kompletan događaj pobrinuo se Monster Energy, uz čije ćemo energetske napitke uživati tokom prenosa. Takođe, portal TRKE.rs će nagradu za konkurs „Najveći Rossijev fan“ dodeliti baš ovde.

Dođite da zajedno vidimo, može li Valentino Rossi zadržati vođstvo u šampionatu ili će ono preći u ruke Jorge Lorenza koji je u odličnoj formi. Hondin povratak se čeka svakog trenutka, kao i prva Ducatijeva pobeda. U Barseloni je sve moguće!

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video