Haas tek posle VN Italije donosi odluku o vozačkoj postavi

Gunther Steiner se ne žuri oko odluke o narednoj vozačkoj postavi.

Američki tim je prvi deo sezone počeo na spektakularan način, ali zbog nedostatka iskustva i poteškoće oko razumevanja rada pneumatika u nastavku sezone izostali su određeni rezultati. Šef tima kazao je da su svi fokusirani na razvoj bolida i na trenutne probleme dok pitanje vozačke postave još nije stiglo na dnevni red. Romain Grosjean ima važeći ugovor i za narednu sezonu ali status njegovog timskog kolege još nije rešen.

„Mi imamo interni dogovor u timu da ne pričamo o tome sve dok ne se ne završi evropski deo sezone. Možda nije lepo da sada pričam o Esebanovim rezultatima, jer se trko u uslovima koji nisu odgovarajući. Ne želimo da nikoga stavljamo pod pristisak. Ako krenemo da pričamo o vozačima počeče i određene špekulacije što nije dobro. Posle Monce održaćemo sastanak i onda ćemo videti kojim putem možemo krenuti.“ kazao je šef tima Gunther Steiner.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video