Haas naredne godine u žutoj boji?

Ako je za verovati najnovijim glasinama, sve je izvesnije da će bolidi američkog F1 tima Haas biti ofarbani žutom bojom. Bilo je predloga i o drugoj nijansi boje, ali je je sada definisano da će to biti žuta, kao na logotipu Ferrarija, gdje je ovom bojom prekrivena pozadina crnog konjića.

Poslednjih dana, amerikanci vežbaju pit-stop zaustavljanja, u svojoj matičnoj fabrici, sa bolidom koji je obojen u crnu boji. Novu tvrdnju o žutoj kolor šemi donosi La Gazzetta dello Sport, autoritativni italijanski izvor.

Vlasnik Gene Haas, međutim ponovo odbacuje tvrdnje kako i ovo pokazuje da je njegov tim samo malo više od Ferrarijevog „B“ tima: „Stalno me to pitate i moj odgovor je stalno ne. Haas F1 ima jedinstvenu sliku i izgled i mi ćemo imati naš način rada, iako je Ferrari naš jako važan tehnički partner.“

F1 Serbia

F1 Serbia je portal koji se bavi vestima iz auto-moto sporta, pre svega iz Formule 1. Na našem portalu možete naći puno informacija o vozaćima, timovima, stazama kao i da se družite sa našim članovima na forumu.

Video