Guintoli u boljoj formi na Tajlandu

Sylvain Guintoli kaže da ne može da dočeka da mu sezone počne kako treba, nakon što mu je povreda leđa otežala otvaranja World Superbike događaja.

Branilac titule je uzeo dobre bodove na otvaranju sezone, ali je priznao da se bori da povredom leđa koju je pretrpeo u nesreći tokom predsezonskog testiranja.

Međutim, mesec kasnije, Guintoli je željan da se vrati na PATA Hondu, i raduje se uzorkovanju nove internacionalne staze Chang, na Tajlandu.

“Bilo je sjajno provesti neko vreme upoznavajući neke od lokalnih fanova, u ovoj zaista futurističkoj Honda BigWing trgovini. To je više kao koncept ili modna prodavnica, nego prodavnica motocikala, I to je odličan način da se upozna Tajland. Zaista se radujem voženju na ovoj novoj stazi u Buriramu, koja izgleda veoma zanimljivo. Gledao sam neke trke na YouTube-u, i deluju jako zabavno, i nadam se da će odgovarati karakteristikama CBR. Leđa su mi sve bolje, tako da se nadam da neću patiti onoliko koliko sam u Australiji. Sve ovo je zaista uzbudljivo, i ja jedva čekam da otkrijem ovu novu stazu.”

 

Foto: www.crash.net

Video