Auto trke Drift

Goran Simić najbolji u Leskovcu

Tokom ovog vikenda vozi se druga runda SDCa (Serbian Drift Championship) u Leskovcu, a najbolji danas bio je Goran Simić u svom BMWu.

Nakon twin vožnje druge runde Drift šampionata Srbije najbolji u Leskovcu bio je Goran Simić, druga pozicija pripala je Zoranu Saviću, dok je na trećem mestu bio Nebojša Petošević. Aca Bajić završio je trku na četvrtom mestu.

Simić je do twin vožnje došao osvojivši prvu poziciju na kvalifikacijama sa 87 poena, što je 15 više u odnosu na Igora Stevanovića koji je kvalifikacije završio na poziciji broj dva. Treća pozicija pripala je Aleksandru Bajiću koji je prikupio 66 poena.

Zoran Savić zauzeo je četvrtu poziciju sa samo 3 poena manje od Bajića, a Marko Matić sa 55 poena zauzima poziciju pet. Nebojša Petošević imao je poen manje, te kvalifikacije završava na poziciji šest, ispred Milice Tikić, jedine dame u šampionatu, koja je zabeležila poen manje – 53.

Darko Grujović na sedmoj poziciji sakupio je 30 poena, osam više od Siniše Baračanina i osamnaest više od Aleksandra Ljubića.

Sutra (nedelja, 09.08.) je na programu „Day of champions“ na kome će, pored takmičara SDCa učestvovati i takmičari iz regiona. Prvi treninzi kreću već u 9:20 ujutru.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video