Moto trke MotoGP

Gledajmo MotoGP u Valensiji zajedno

Kao što tradicija nalaže, poslednju trku sezone gledamo u prodavnici moto delova i opreme Maxmoment u Karađorđevoj ulici.

Do završnice sezone ostalo je još deset dana. U nedelju 13. novembra najbrži motociklisti sveta po poslednji put u 2016. godini se sastaju na trkačkoj stazi.

Ova sezona nije bila neizvesna kao prošlogodišnja. Podsećanja radi, sve titule su osvojene, tako da će se vozači trkati za slavu. Prošle godine smo baš na ovom mestu odlučili šampiona sveta, u trci u kojoj je Rossi startovao poslednji i titulu izgubio za pet poena.

Start trke planiran je za 13. novembar od 14 časova. Vrata Maxmomenta otvaraju se od 13:30 časova, a svi ste pozvani da nam se pridružite, kako bismo zajedno ispratili sjajne vožnje na velikom platnu.

Ukoliko ne znate gde se nalazi Maxmoment, prodavnica je na adresi Karađorđeva 57 u Beogradu, preko puta obnovljene zgrade Geozavoda.

Možda nećemo imati lepo društvo kao Pol Espargaro na prethodnoj trci, ali će hladnog Monstera biti tu da nam da energiju za navijanje.

2016/10/30 - mgp - Round17 - Sepang -

Zajedno sa nama okupiće se i momci i devojke iz fan kluba Valentino Rossi Srbija, koji će svojim navijanjem podgrejati atmosferu . Ukoliko imate drugog favorita u trci, dođite u što većem broju i svojim navijanjem nadjačajte do sada jedini zvanični MotoGP fan klub u Srbiji.

Vidimo se u nedelju 13. novembra od 14h. 

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video