Forward Racing raskinuo ugovor sa Bradlom

Bradlov put ka vozaču Aprilije postao je čist nakon otpuštanja iz Forward Racing-a nakon što je danas italijanski tim zvanično potvrdio ovu vest.

„Forward Racing i Stefan Bradl postigli su dogovor o sporazumnom raskidu ugovorne obaveze između nemačkog vozača i švajcarskog tima,“ rekao je tim u saopštenju. „Ovo je teška odluka, rezultat dogovora između stranaka, doneta sa konktrentom mogućnosti da vozač nastavi svoje učešće u šampionatu i zaštiti svoje sportske aktivnosti i interese. Forward Racing pristao je da ga oslobodi sa naredne trke zakazane za 9. avgust i poželeo je Stefanu Bradlu sve najbolje u budućim poduhvatima.“

Bradl se pridružio Forwardu ove godine nakon tri godine provedene u LCR Hondi i sada je gotovo sigurno da će voziti za Apriliju od sledećeg vikenda u Indianapolisu pa nadalje.

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video