Auto trke Kružne trke

Formula u Srbiji – Predator

Prošle godine smo po prvi put imali priliku da gledamo Formulu na stazi NAVAK. Predstojećeg vikenda imaćemo priliku da po drugi put, nakon trideset godina pauze, u Srbiji gledamo trke jednoseda.

Tokom vikenda, 10. i 11. septembra, na NAVAKu će zagrmeti mašine bolida u kojima nastupaju takmičari iz Švajcarske, Španije, Italije i Srbije. Najavljuje se učešće četiri predstavnika naše zemlje.

Publika će biti smeštena u specijalnim zonama, koje će biti smeštene iznad nivoa piste, tako da će sa svakog mesta biti vidljiva cela staza. Ulaznice za ovaj događaj možete podići na svim EuroPetrol benzinskim stanicama. Potpuno su besplatne i njihovo preuzimanje ne zavisi od kupovine drugih proizvoda.

Slobodni treninzi se u subotu voze od 09:00 do 12:00 časova, kvalifikacije su od 14:30 do 15:00, a trka staetuje u 16:00 i traje sat vremena. U nedelju program počinje takođe u 09:00, ali se slobodan trening završava već u 10:30 i kvalifikacije startuju sat vremena kasnije. Start trke zakazan je za 14:00 časova.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video