Force India predstavlja tim uživo ove nedelje

Force India će pružiti svojim fanovima prvi pogled na novi bolid za 2015. godinu ove nedelje u sredu u 15:00 časova po centralno-evropskom vremenu, a predstavljanje tima će se odvijati u Mexico City-u u Museo Soumaya. Direktan prenos možete pratiti na njihovom zvaničnom sajtu.

Tim je zadržao Sergio Perez-a i Nico Hulkenberg-a kao svoje glavne vozače za predstojeću sezonu i oni će biti zaduženi da bar zadrže poziciju koju je tim ostvario prošle sezone (šesto mesto u šampionatu konstruktora).

Perez je za Force India-u osvojio drugi podijum ikada, kada je završio treći u Bahreinu, dok je Hulkenberg sezonu ztavršio kao devetoplasirani vozač, što je isto najbolji rezultat u istoriji Force India tima.

Predstavljanje tima Force India zakazano je osam dana pre prvog zvanično najavljenog predstavljanja bolida, McLaren-ovog MP4-30, koji je zakazan za 29. januar.

Ferarri će pratiti McLaren, pa su najavali online prikaz bolida za 30. januar, samo jedan dan pre prvog oficijalnog testiranja u sezoni, Jerez, Španija, od 1. do 4. februara.

Lazar Stanić

Lazar je jedan od osnivača sajta. Uživa u auto trkama i ne propušta ni jednu trku Formule 1. Uglavnom piše o WRC-u i WTCC-u. Osim što piše, zadužen je za fotografisanje auto-moto trka. Ukoliko se sastajete sa nekim iz redakcije, postoji velika šansa da će to biti baš on.

Video