Force India predstavila boje za 2015

Force India je danas u Meksiku trebalo da predstavi nove boje za 2015. ali smo na kraju dobili i malo više od toga.

Ekipa će zbog obimnog posla novi bolid predstaviti tek na drugom predsezonskom testu u Barseloni. Međutim, danas smo pored novih boja, gde ovoga puta dominiraju crna i siva, videli i dizajn nosa koji ni malo ne podesća na onaj koji je tim koristio u 2014.

Sam nos je dosta duži dok se na samom kraju nalazi malo ispupčenje koje je tu samo da bi se ispoštovali propisi FIA.

“Ovo je neverovatan osećaj za mene. Retko sam imao priliku da prisustvujem ovakvim događajima u Meksiku nakon što sam se preselio u Evropu. Sjajan je osećaj što sam deo ovog projekta i veoma mi je drago što sam blizu porodice, prijatelja i mog naroda. Svi imamo iste snove i a oni će se i ostvariti ove godine kada ćemo se po prvi put nakon duže pauze ponovo trkati u Meksiku”, izjavio je Perez.

“Pripremili smo jako lep događaj u Meksiku. Nisam ranije bio ovde, ali veoma mi se dopada mesto. Prošla godina je bila možda i najbolja u mojoj karijeri, a isto važi i za tim koji je sakupio najviše bodova tokom sezone u svojoj istoriji. Nadam se da u 2015. možemo da budemo još bolji. Jako sam uzbuđen što sam deo ovog tima i nadam se da ćemo sada napraviti i sledeći važan korak”, rekao je Hulkenberg.

F1 Serbia

F1 Serbia je portal koji se bavi vestima iz auto-moto sporta, pre svega iz Formule 1. Na našem portalu možete naći puno informacija o vozaćima, timovima, stazama kao i da se družite sa našim članovima na forumu.

Video