Auto trke Formula 1

FIA pres konferencija

Nakon njihovog kontraverznog sudara na poslednjoj trci u Belgiji, Mercedesove timske kolege i direktni suparnici za titulu, Luis Hamilton i Niko Rozberg, pojaviće se zajedno na oficijalnoj FIA pres konferenciji u Monci u četvrtak, gde će, bez sumnje, biti propitivani o njihovom međusobnom odnosu. Među onima koji će se pridružiti duetu Srebrnih Strela u novinarskoj konferenciji, nalazi se i čovek koji donosi nadu za Italijane i njihov tim – Ferarijev Fernando Alonso.

U međuvremenu, u petak, visoki kadrovi uključujući Toto Vulfa(Mercedes), Marka Matijačija(Ferrari) i Kristijana Hornera(Red Bull) odgovaraće na pitanja novinara.

Pun raspored pres konferencije izgleda ovako:

Četvrtak, 4. Septembar, 15:00h:
Fernando Alonso (Ferrari), Valtteri Botas (Williams), Max Chilton (Marussia), Lewis Hamilton (Mercedes), Kevin Magnussen (McLaren), Nico Rosberg (Mercedes)

Petak, 5. Septembar, 16:00h:
John Booth (Marussia), Paul Hembery (Pirelli), Christian Horner (Red Bull), Gerard Lopez (Lotus),
Marco Mattiacci (Ferrari), Toto Wolf (Mercedes)

Lazar Stanić

Lazar je jedan od osnivača sajta. Uživa u auto trkama i ne propušta ni jednu trku Formule 1. Uglavnom piše o WRC-u i WTCC-u. Osim što piše, zadužen je za fotografisanje auto-moto trka. Ukoliko se sastajete sa nekim iz redakcije, postoji velika šansa da će to biti baš on.

Video