Ferarri mi je jedini cilj – Massa

Felipe Massa je izjavio da mu je jedini cilj u poslednje tri trke šampionata da nadmaši Ferarri u šampionatu konstruktora.

Williams se trenutno nalazi na trećem mestu u F1 šampionatu sa 28 poena prednosti u odnosu na Ferarri i tri trke do kraja sezone, uključujući duple bodove u Abu Dabiju. Massa dodaje da je Williams propustio priliku da se ta prednost još poveća Grand Prix trci Rusije u Sočiju, kada su imali loše kvalifikacije.

„Jedina stvar koju sada želim da postignem, jeste da budemo ispred Ferraria!“ Kaže Massa, i dodaje – „Cilj celog tima je da završimo ispred Ferrarija. Nažalost, zbog mog problema u Sočiju se prednost topi. Bilo bi lepo da sam završio kao treći ili četvrti, ali na žalost problemi s pouzdanošću bolida su nas omeli. Bolid je brz, u formi smo i verujemo da ćemo se naći ispred Ferrarija na kraju sezone.“

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video