Auto trke ETCC

ETCC : Sjajna vožnja naših vozača na drugoj trci, Borković drugi!

Na drugoj trci u Pol Rikaru naši predstavnici imali su odlične partije. Početak trke obeležio je sjajan start Mladena Lalušića koji je uspeo bez većih problema da sačuva prvo mesto. Bulatović je imao takođe odličan start i popeo se na visoko drugo mesta posle svega nekoliko stotina metara. Predstavnici Lein Racing tima su nekoliko krugova uspešno predvodili kolonu. Međutim polako su gubili tempo i počeli su da gube pozicije.

Dušan Borković je startovao sa osme pozicije. Sjajnom vožnjom je još jednom pokazao svog talenat i brzinu. Nakon svega nekoliko krugova Duca se probio do druge pozicije i do kraja trke Borković je bez problema čuvao tu poziciju. Nije bilo previše šanse da se bori za pobedu sa Pfisterom koji je imao odličan tempo. Zahvaljujući nešto lošijoj vožnji Fulina Borković je na ovaj način dodatno uvećao prednost u generalnom plasmanu. Trećeplasirani na drugoj trci bio je Mato Homola.

CIl3BBnWoAAzTw_

 

Marko Srdić

Marko je jedan od osnivača i u timu je web developer. Za sve izmene na sajtu zadužen je on. Kada nađe slobodnog vremena piše o Formuli 1 i kružnim auto trkama.

Video