Estrella Galicia 0,0 udružila snage sa Marc VDS Racing timom

U petak uveče, na Gran Premio Generali de la Comunitat Valenciana, Marc VDS Racing tim i Estrella Galicia 0,0 su održali zajedničku prezentaciju na kojoj su objavili svoj plan da udruže snage u 2015.godini.

Tim Estrella Galicia 0,0 biće prisutna u sve tri kategorije svetskog šampionata, sa Monlau Repsol Technical School u Moto3™ pod upravom Emilia Alzamore i sa Marc VDS Racing timom u MotoGP™ i Moto2™, pod rukovodstvom Michaela Bartholemya.

Scott Redding će voziti za tim u premier klasi, branilac titule Tito Rabat i novajlija Alex Marquez će voziti u Moto2 i u najnižoj klasi vozači će biti Fabio Quartararo i Jorge Navarro.

Bartholemy je za sajt motogp.com rekao, „To je veliki projekat koji radimo sa njima, da za MotoGP i Moto2 pripremimo najbolje vozače i što je jako dobro imamo plan od tri godine. Tako da možemo da planiramo dugoročno, što je važno i dobro u trkama. Zajedno sa Marc(VDS) i vozačima možemo biti jaka ekipa, kao i sa Monlau timom u Moto3. Sa jednim od najboljih timova u Moto2 i Moto3 klasi smo se udružili, plus veoma dobar tim u španskom šampionatu. Tako da se nadamo da će ovo dati pozitivne rezultate u narednim godinama.“

Video