Espargaro spreman za najbolju sezonu

Pol Espargaro je spreman da izgradi jednu savršenu sezonu u Svetskom prvenstvu, u koju vozač Monster Energy Tech 3 ekipe ulazi kao vodeći među vozačima satelitskih timova.

Espargaro očekuje da će se ove godine za prvu poziciju boriti više vozača nego ikada, ali je takođe ubeđen da će njegova Yamaha YZR M1 biti veoma konkurentna već na prvoj trci na stazi Losail u Kataru.

„Konačno je došlo vreme da se zavrte točkovi i veoma sam uzbuđen pred prvu trku.“ kaže Espargaro. „Imali smo pozitivine rezultate na predsezonskim testovima, motocikl je na zadovoljavajućem nivou, ali ove sezone neće biti ni malo lako biti u vrhu.“

„Biće puno više vozača koji se mogu boriti za visoke pozicije i podijum. Tim je odradio do sada najbolje i ostaje samo da se pokažem u najboljem svetlu na stazi. Katar je poseban jer se jedini vozi noću i jedini u kalendaru predstavlja nešto drugačije za MotoGP vozače.“ završava Espargaro.

foto: crash.net

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video