Espargaro: „Pomalo sam razočaran nakon trke“

Vikend u Argentini bio je veoma dobar za Espargara koji je bio brz na svim trening sesijama i kvalifikovao se za drugu poziciju na gridu. Tokom trke španski vozač je malo popustio, ali je uspeo da završi na sedmoj poziciji i nastavi da razvija GSX-RR mašinu.

Aleix Espargaro: „Trka je bila teška, nažalost završio sam kao sedemi nakon što sam startovao sa druge pozicije. Ovo nije ono čemu smo se nadali ili očekivali. Na početku smo bili oslabljeni nekim problemima sa zadnjim krajem i moramo ih popraviti kako bi bili konkurentniji. Preneli smo mnogo povratnih informacija inženjerima, i zato se nadam da ćemo imati neka poboljšanja za Evropsku trku. Sedmo mesto nije uteha za dobar vikend koji smo imali, i zato sam nakon trke pomalo razočaran. Za sada smo suviše daleko od vrha gde zapravo zaslužujemo da budemo.“

 

Foto: suzuki-racing.com

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video