Espargaro i De Angelis spremni za Aragon

www.motogp.com

Espargaro je odlučan da izvede dobar nastup i sakupi važne bodove u nedelju ispred španskih navijača, nakon pada u Misanu pri samom kraju trke.

Epsargaro: „ Volim Aragon, meni je on kao dvorište. Staza je brža nego u Misanu i zabavnija je za vožnju. Znamo da nam problemi mogu biti dugački pravci koji su dugački skoro 1km, ali stižemo da se dobro pripremimo i oporavimo od Misana“.

Njegov kolega De Angelis stigao je u Španiju nakon nekoliko dana intezivnih magnetnih TECAR i laserskih terapija kako bi se oporavio od frakture kosti zgloba šake, koja mu je ustanovljena nakon magnetne rezonance izvršene u ponedeljak posle trke u Misanu.

De Angelis: „Aragon ima niz krivina, sa usponima i padovima. Staza je relativno nova u šampionatu i ovo je tek peti put da se na njoj vozi MotoGP, a ja tu nikada nisam vozio trku na MotoGP motoru tako da sam uzbuđen“.

„Jedino nepoznato je koliko će me povreda boleti, jer se još uvek oporavljam od frakture. U Misanu sam odradio mnogo magnetnih TECAR i laserskih terapija za kratko vreme. Srećom mogu da vozim trku u Aragonu ali što se tiče očekivanja u pogledu rezultata sve će se znati kada sednem na motor u petak u FP1“ iskren je De Angelis.

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video