Ericsson pun samopouzdanja

Marcus Ericsson kaže da mu kompletiranje 122 kruga u Sauberu mnogo znači na polju samopouzdanja pred Veliku nagradu Australije. Marcus kaže da se oseća spremno za početak sezone nakon dana testiranja koji je prošao bez problema.

Nakon serije tehničkih problema koji su snašli Sauber prošle nedelje, Sauber se konsolidovao i napravili su značajnu kilometražu na stazi bez nekih većih kvarova. Ericsson je veoma zadovoljan činjenicom da je dosta kilometara prešao i smatra da će mu to osigurati bolju spremnost za start sezone.

„Da si me jutros pitao da li sam spreman da se trkam u Australiji ne znam šta bih ti rekao ali nakon današnjeg dana sa puno pređenih krugova, osećam da ćemo biti spremni kada sezona počne“, rekao je Marcus.

Zaista, Ericssonu je laknulo što su rešili tehničke probleme. Na mekim gumama je bio drugi u plasmanu i evidentno je bio uzbuđen na kraju dana.

„Nismo imali previše problema sa bolidom, tek par zanemarljivih. Puno smo radili ove nedelje i svi u timu su uzbuđeni i puni entuzijazme pred početak sezone. Jedva čekamo trke da vidimo šta možemo da uradimo.“

Marko Srdić

Marko je jedan od osnivača i u timu je web developer. Za sve izmene na sajtu zadužen je on. Kada nađe slobodnog vremena piše o Formuli 1 i kružnim auto trkama.

Video