Uncategorized

Dve pune godine s vama

Sve je počelo kroz šalu. Tog 31. avgusta 2014. godine, grupa od nekoliko ljudi organizovala se oko entuzijastičnog projekta. Sajta koji će pisati samo o auto, moto i karting trkama.

Tada je sve počelo sa – „Ma čitaće nas valjda neko, ne pišemo uzalud“. Krenuli smo sa par čitalaca, nastavili sa par desetina, a sada nas čita vas par desetina hiljada. Tačnije, na TRKE.rs povremeno svraća 336.983 ljudi. Ponosni smo na svakog od vas.

Moramo se i pohvaliti, za dve godine postojanja uradili smo dosta toga, posetili mnoge staze i ispratili mnoge istorijske situacije. I ne, nećemo biti skromni.

Za dve godine smo obišli i prepešačili skoro sve staze u Srbiji. Obišli smo i nekoliko evropskih staza, a za nas se zna u WTCC, ETCC, MotoGP ,… i sličnim šampionatima koji se voze u svetu.

Fotografisali smo najbrže u Srbiji, ali i najbrže van Srbije. Imali smo takođe prilike da sa mnogima i porazgovaramo i napravimo izvrsne intervjue. I ono što je najbitnije, postali smo regionalni mediji.

Uložili smo truda i u razvoj auto i moto sporta u Srbiji. Više puta smo radili uzivo uključenja sa staze, kao i vremena po krugu u realnom vremenu. Za 2017. godinu spremamo još mnogo novina, ali o tome ćemo kad dođe vreme za Mišeluk. Na toj stazi smo uvek testirali svaku novinu koju uvodimo. Ne treba je menjati

Sve što smo do sada uradili nije dovoljno. Nastavljamo istim tempom, do trećeg rođendana.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video